Hem » Kampanj » Black Friday

Black Week & Black Friday 2022

Passa på när vi kör Black Friday vecka med riktigt fina deals!

Black Week 2022

21/11

27/11

Vår kundservice har utökade öppettider hela veckan

Kontakta oss för hjälp med att hitta rätt produkt och för mer information. Under Black Friday veckan så utökar vi kundtjänstens öppettider!

Välkommen att kontakta oss!

Vad är Black Friday?

Amerikanska Black Friday är nu en självklarhet även i Sverige. Det här är en av de största shoppingdagarna som finns just nu. Den symboliserar låga priser och möjligheten att fynda som aldrig förr.

…och Black Week?

Begreppet Black Week har under senare år blivit allt vanligare och syftar till fenomenet att framför allt e-handlare påbörjar sin rea redan på måndagen innan Black Friday. I USA följs Black Friday av Cyber Monday och tillsammans är de startskottet för julhandeln. Ännu fler chanser att göra bra fynd alltså.

Vad innebär Black Week 2022 på Programvarukungen?

Programvarukungen är förstås med och firar med unika erbjudanden för dig som behöver programvara. Det är under Black Friday veckan du ska passa på om du behöver mjukvara eller program.

Till skillnad från butiker som firar Black Friday med att öppna lite extra tidigt så kör vi på vår vanliga ordning och håller öppet dygnet runt. Du kan alltså Black Friday handla hos oss precis när du känner för det under Black Friday veckan och leveransen sker omedelbart.

Billigast i Sverige blir ännu billigare under en veckas tid i november. Då vill du vara med!

När börjar Black Week?

Black Week 2022 startar officiellt kl. 08:00 den 21 november och pågår till och med kl. 23.59 den 27 november. Black Friday 2022 infaller den 25 november.

Låt reafesten 2022 börja!

Se våra återkommande kampanjer

Black Week | Singles Day | Julrea | Mellandagsrea | Januarirea | Sportlov | Back to Work | Crazy Week

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr